Militaire prestatie psychologie deel 2: mentale vaardigheden, moraal en iCover en Freeze.

In deel 2 praten we verder over Militaire prestatie psychologie. Welke mentale vaardigheden worden geoefend onder het algemene doel mentale fitheid? Worden derde generatie vaardigheden uit mindfulness en acceptatie benaderingen gebruikt? Wat zijn geleerde lessen voor het succesvol implementeren van mentale vaardigheden training in grote organisaties? Luister naar deel twee van het gesprek met Wim Keizer, werkzaam voor het Ministerie van Defensie (Landmacht; TGTF) in het programma presteren onder druk.

In Part 2, we talk further about Military performance psychology. What mental skills are practiced under the overall goal of mental fitness? Are third-generation skills from mindfulness and acceptance approaches being used? What are lessons learned for successfully implementing mental skills training in large organizations? Listen to part two of the conversation with Wim Keizer, working for the Ministry of Defense (Army; TGTF) in the program performing under pressure.

De video

Topics

•Recap deel 1

•Mentale vaardigheden

•Militair specifieke voorbeelden gebruiken

•Imaginatie

•Aandacht training

•Spanning regulatie

•Derde generatie prestatie psychologie (zoals ACT)

•Plezier

•De nare kant van oorlog/ morele blessures en de moraal van de troepen

•Silo’s in opleiding en training

•Tips en valkuilen voor implementatie mentale vaardigheden programma’s in organisaties

•iCover

Topics

Recap part 1
Mental Skills
Using military-specific examples
Imagination
Attention training
Tension regulation
Third-generation performance psychology (such as ACT)
Fun
The nasty side of war/moral injury and troop morale
Silos in education and training
Tips and pitfalls for implementing mental skills programs in organizations
iCover