Stoppen waar anderen doorgaan

Naast doorgaan waar anderen stoppen leer ik ook vaker te stoppen waar anderen doorgaan. Door diverse krachten en patronen in mij ben ik gewend door te gaan waar anderen stoppen. Heeft veel gebracht en ik kan er altijd een beroep op doen als het echt nodig is. Maar nu de keerzijde: verbroken relatie (s), eenzaamheid als leidinggevende want te ver voor de troepen uit, fysiek op het randje door zowel overwerkt als in sport overtraind. Wat ik leer is onderscheid te maken wanneer het tijd is voor rammen en wanneer het tijd is voor remmen met mijn kadaver (Marc Pollen). In onze prestatie cyclus niet anders: voorbereiden- presteren EN herstellen! Want door op het juiste moment te stoppen kun je later weer fitter/vitaler doorgaan!

En tot slot lees ik ook net de blog van Chi Lueng Chiu over de schaduwzijde van David Goggins.

PS, stoppen waar anderen doorgaan heb ik ‘gestolen’ van Sebastiaan Nederhoed!