Boekbespreking: Frontlinie training

Dit boek is meer dan een boek. Het was een les in afscheid nemen van een vorig leven. En een les in ‘samen’ mooie dingen maken. Ik ga graag alleen op pad. Lekker snel, niemand om rekening mee te houden, helemaal mijn ding doen. In mijn eentje ga ik razendsnel. Terug kijkend zie ik en voel ik dat het samen maken mij en ons veel verder heeft gebracht. Niet sneller, wel verder. Als ik mijn boek nu zie staan in de kast zie ik een boek vol vrienden en collega’s die ik al jaren ken en dingen mee gedeeld heb. Collega’s die met me mee wilden doen. Die op wat voor manier dan ook belangrijk voor me zijn (geweest). Het boek geeft mij een gevoel van rijkdom omdat al die mensen hebben meegedaan: Onno PouwMark van DierenRuben VerlangenJaap S. TimmerPascal Martens @Richard van Eijsden@Jan Hondorp @Marco van der Hulst Mark HalfmouwPeter Renden PhDRico SchuijersJan SleijferMaarten LeeflangDr. Bill LewinskiJeff QuailWim KeizerVincent SideriusSebastian Buurma

Thijs Gras dank voor je boekbespreking.