Don’t cheat us of your contribution. Give us what you’ve got.” ― Steven Pressfield

De quote van Steven Pressfield doet altijd vuur in mij branden. Dokter? Diender? Militair? Wetenschapper? Schrijver? Vader of Moeder? Ik heb altijd het gevoel gehad dat iedereen wel ‘iets’ heeft waar het hart sneller van gaat kloppen! Wat dat is kan een zoektocht zijn en vraagt zelfonderzoek of soms flinke tegenslagen. Een dan weet je het opeens: ik ben een….

Dan is de kunst in mijn ervaring een vorm te vinden om dat wat diep in je vezels zit te manifesteren…in welke vorm dan ook zolang het maar jou vorm is.

Zo vond ik mijn roeping in schrijven, dat wil zeggen erop uit gaan, ervaringen op te doen, onderuit gaan, aftikken en toch weer opstaan…en dit te delen in de vorm van een verhaal. En schrijven is niet alleen letters tikken.

Het is eerst de haven verlaten en de zee opgaan, de storm ervaren en terugkeren met een mooie ervaring. En deze delen als een mooi verhaal, of delen in onderwijs en training…of muziek enz.

Geef ons wat je hebt!