Presteren onder druk op het NRR congres

Eindelijk had ik die kans: Ruben Verlangen aanhouden. Jaren voelde ik me geintimideerd door ABCD en andere EMed protocollen. Zonder gekheid: wat gaaf om samen te laten zien dat je ook in bijvoorbeeld een aanhouding-script stappen van zelfregulatie kunt opnemen! Een scan & breath als de Ve onder controle is. Niet alleen vanuit tactisch maar ook vanuit drukregulatie oogpunt. Presteren onder druk moet je niet aan het toeval overlaten, dat doe je ook niet met de B in ABCD etc. Presteren onder druk gewoon opnemen in je werkwijze/procedure geeft de meeste kans dat je het gaat doen. Net als een 10s voor 10min in CRM. Voor de nerds: scannen op de juiste manier (panorama visie) heeft een directe neurofysiologische onderbouwing welke onnavolgbaar is beschreven door Andrew Huberman. De ogen zijn onderdeel van het brein, een soort FOB. Ze kunnen je aan (sympaticus) of ‘uit’ zetten maar andersom kun je door bewust te kijken (lees scannen) je zenuwstelsel beinvloeden. En over ‘breath’ daar hebben we al veel over geschreven