Mijn boek is uit!!!

Nieuw! Frontlinie training!

Een evidence based handboek voor alle first responder trainers! Met gastschrijvers vanuit IBT/PA Politie, Justitie, Koninklijke Marechaussee BSB, Acute zorg en TacMed, Defensie, Sportpsychologie en Wetenschap!

Waaronder Jaap S. Timmer – Jan Hondorp – Rico Schuijers – Jan Sleijfer – mindboxer® Sleijfer – Richard van Eijsden, Mark Halfmouw – Marco van der Hulst – Peter Renden PhD – Maarten Leeflang, John Taverniers – Jeff Quail – Dr. Bill Lewinski – Pascal Martens – Ruben Verlangen – Mark van Dieren – Ed Nales – Sebastian Buurma – Vincent Siderius – Mirjam van limpt – Onno Pouw – Wim Keizer.

Enkele van de onderwerpen: presteren onder druk, stress exposure training, simulatie scenario training, team training op basis CRM, de niet technische vaardigheden, moreel vermogen, communiceren onder druk, de-escalatie training enz.!

Maar ook onderwijskundige onderwerpen zoals didactiek en methodiek,  de opleidingsladder, debrief en reflectie methoden in scenario training, nieuwe inzichten in motorisch leren, (cognitieve) leerpsychologie en de acht transfer van training sleutels. De volledige inhoudsopgave kun je hier downloaden.

Waar kun je het boek kopen?

https://lnkd.in/dg5UVXerhttps://lnkd.in/dg5UVXer